Babyspeelgoed (0-1 jaar)

Babyspeelgoed babyspeelgoedVanaf een maand of drie, wanneer de baby bewegingen begint te volgen, wordt het pas echt zinvol om een baby speeltjes te geven. Men moet dan in eerste instantie denken aan grote gekleurde speeltjes welke in de box worden gehangen, of een mooie kleurige mobiel boven het bedje, de box of de wieg.

De eerste echte babyspeeltjes kunnen bijvoorbeeld polsrammelaartjes, knuffeltjes of zachte rammelaartjes zijn. Op iets latere leeftijd wanneer de baby echt begint te tasten met de handjes en zelf dingen op- of aanpakt is een echte rammelaar, of speeltje dat rammelt een must voor iedere baby.

Babyspeelgoed » kwaliteit is belangrijk! Een baby steekt alles in de mond. Het is daarom raadzaam om goed na te denken bij de keuze van speelgoed, is het veilig? Kies enkel grote speeltjes in deze fase, welke niet (geheel of deels) ingeslikt kunnen worden. Als materialen voor babyspeelgoed hebben (blank) hout, kunststof of stof de voorkeur..

Aanraders voor baby’s Aanraders zijn speeltjes als muziekdoosjes, knuffels en zachte speeltjes en rammelaars, fel gekleurde mobiel voor box kinderwagen of bedje, activity centers, activity mirror voor in of buiten de box of ander activity speelgoed, speelkleden, alle soorten houten babyspeelgoed, baby telefoons, baby-auto, en ander groot speelgoed…

Voor in de box is er ook leuk babyspeelgoed op de markt, de verschillende activity centers welke een goede stimulans zijn voor een baby zijn echte aanraders! Al snel zal de baby zelf op ontdekking gaan naar de bewegingen en geluiden van het activity center. Naast een activity center is ook bijvoorbeeld een bonte activity mirror, een grote spiegel met daarnaast leuke knuffels en speeltjes.

babyspeelgoed Webwinkels
De Grote Speelgoedwinkel

De Grote Speelgoedwinkel

Meer dan 500 artikelen voor baby’s en dreumesen! Een van de grotere webwinkels met babyspeelgoed. Alles wat je maar kunt bedenken voor baby’s hebben ze. Deze webwinkel heeft het Thuiswinkel waarborg en je kunt er op vrijwel alle manieren veilig betalen!

Bezoek Webwinkel
Frummel

Frummel

Als u op zoek bent naar verantwoord speelgoed dan moet u zeker eens bij Frummel kijken! Boekjes, spelletjes en houten speelgoed. Een mega assortiment met meer dan 700 stuks super speelgoed, ook voor de kleintjes!

Bezoek Webwinkel
Goedkope Bouwsteentjes

Goedkope Bouwsteentjes

Big Blocks, Lego en Ligao tegen aantrekkelijke prijzen en een super aanbod. Schitterende sets tegen lage prijzen, met een aanbod bouwstenen voor iedere leeftijd. Bouwstenen zijn en blijven leuk voor jonge en oude kinderen!

Bezoek Webwinkel
Liesjes Houten Speelgoed

Liesjes Houten Speelgoed

Deze shop bestaat al even! En dat is niet voor niets want het aanbod  houten speelgoed (zoals de naam al doet vermoeden) is enorm. Als u deze website bezoekt komt u meteen in de rubiek met babyspeelgoed. Neem er eens een kijkje want het is een echte aanrader!

Bezoek Webwinkel